Ouderraad

De ouderraad van Sprankel bestaat uit een enthousiaste groep ouders, die met z’n allen de school nog leuker proberen te maken. Dit doen we onder andere door:

Voor de extra’s te zorgen bij activiteiten bijvoorbeeld tijdens de kermis in Borne oliebollen bakken, met Halloween een griezelige tocht, met sinterklaas de cadeautjes en pepernoten, voor het kerstfeest de versnaperingen en met Pasen een paasontbijt.

Ook bij andere gelegenheden zijn we actief bezig, denk aan een fietstocht organiseren aan het begin van het nieuwe schooljaar het organiseren van de vierdaagse waar dan ook groepen van school en vele ouders meelopen.
Aanwezig zijn bij sportactiviteiten met een versnapering, denk aan korfbal, zwemmen, voetbal en natuurlijk ook bij plotselinge gebeurtenissen, zoals schaatsen.
In overleg met het team regelen we van alles rondom de school. Er is een open communicatie en veel is bespreekbaar en kan zo nodig aangepast worden.
Er is contact met de medezeggenschapsraad door een lid van de ouderraad, zodat we ook via die weg onze mening als ouder kenbaar kunnen maken.

Alles wordt financieel mogelijk gemaakt door de ouderbijdrage, die ook door de ouderraad geïnd en beheerd wordt.
Al met al een actieve groep ouders, die het leuk vindt betrokken te zijn bij de school van hun kind.

In principe vergaderen we ongeveer om de 6 weken op dinsdagavond om 19.45 uur.
De vergaderdata kunt u terugvinden in de agenda.

Leden van de ouderraad

Gerja Ottenschot (voorzitter)                                           
Petra Ouwerkerk (notulist)
Monique Hagreis (penningmeester)
Dorien Westerbeek
Miranda ter Braak
Janneke Bergboer
Thijs Kremer
Mireille Morssink
Mustafa Aksoy
Nicole Bon
Gerlinda Scheiberlich
Amanda Baan (leerkracht)
Gea Starke (leerkracht)